Prima Pagina » Medicamente » Medicamente A » Actovegin Drajeuri

Actovegin Drajeuri

Prospect

ActoveginFiecare drajeu contine 200 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel.

Proprietati si eficienta:

Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Imbunatateste utilizarea oxigenului si favorizeaza aportul nutritiv la nivel celular. Astfel sunt favorizate procesele care necesita aport crescut de oxigen, cum ar fi vindecarea plagilor. De asemenea creste aportul sanguin la nivelul zonelor tisulare ischemice.

Indicatii:

In tratamentul afectiunilor metabolice si circulatorii cerebrale. Continuarea tratamentului injectabil si a perfuziilor din afectiunile metabolice si circulatorii cerebrale.

Dozare si mod de administrare:

In lipsa prescriptiilor medicale, urmati cu strictete urmatoarele doze:1-2 drajeuri se iau cu putin lichid inainte de masa. De trei ori cate 2 drajeuri pe zi. Drajeurile vor fi administrate pe o perioada de 4-6 saptamani.

Contraindicatii:

Produsul nu trebuie utilizat daca pacientul se cunoaste alergic la Actovegin sau medicamente similare.

Sarcina si alaptare:

In timpul sarcinii Actovegin drajeuri de 200 mg vor fi administrate numai la prescriptia medicului. In timpul alaptarii nu exista contraindicatii de utilizare.

Interactiuni, toleranta:

Nu s-au observat pana in prezent.

Precautii speciale:

Daca exista contraindicatii sau apar efecte adverse, informati medicul. Informati-va medicul daca ramaneti insarcinata in timpul tratamentului cu Actovegin. Verificati data expirarii. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor!

Reactii adverse:

In cazuri rare, pacientii cu hipersensibilitate, pot dezvolta alergii. Dozele mari pot produce tulburari gastrice.

Conditii de pastrare:

Nu tineti medicamentul la temperaturi mai mari de 25 grade Celsius.

Pret:

Actovegin Drajeuri 200 mg cutie cu 1 flacon din sticla bruna de 50 drajeuri este disponibil in farmacii la un pret mediu de 150 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 20 iunie, 2019, 4:32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *