Prima Pagina » Medicamente » Medicamente A » Afrin Spray Nazal

Afrin Spray Nazal

Prospect

Compozitie:

1 ml de spray nazal Afrin contine 0,5 mg de hidroclorura de oximetazolina, 0,02 mg acetat fenilmercuric si 0,2 mg clorura de benzalconiu ca substante conservante.

Actiune terapeutica:

Afrin este un spray nazal cu formula de lunga durata. Actiunea sa efectiva consta in ameliorarea prompta a congestiei nazale din raceli, sinuzite, polinoza si alte alergii respiratorii. Folosirea in mod obisnuit de doua ori pe zi a sprayului nazal Afrin este suficienta pentru a imbunatati respiratia de-a lungul unui interval de 24 ore.

Indicatii:

Se foloseste in ameliorarea rapida a congestiei nazale, asociata cu raceli, sinuzite, polipoza si alte alergii de cai superioare.

Mod de administrare:

Adulti si copii de la 6 ani in sus: 2 sau 3 pufuri in fiecare nara, dimineata si seara. Nu depasiti doza recomandata. Nu folositi Afrin mai mult de 3 zile.

Precautii/Efecte secundare:

A nu se depasi doza recomandata pentru ca pot aparea simptome ca arsuri, intepaturi, stranut sau cresterea secretiei nazale. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, consultati medicul. Folosirea acestui pulverizator de catre mai multe persoane favorizeaza raspandirea infectiei. In caz de ingestie accidentala, solicitati imediat asistenta medicala. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Mod de folosire:

Cu capul in pozitie verticala, plasati orificiul sprayului in nara, fara sa obturati insa in totalitate. Presati sticla ferm si rapid, administrand numarul de pufuri recomandat, in fiecare nara. Curatati orificiul dispozitivului dupa fiecare folosire.

Forma de prezentare:
Sticle de 20 ml.

Pret:

Afrin – aerosol nazal solutie are un pret aproximativ de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 16 noiembrie, 2011, 4:27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *