Prima Pagina » Medicamente » Medicamente A » Albumina umana

Albumina umana

Prospect

Compozitie:

Flacoane continand 100 ml solutie injectabila de albumina umana 5%.

Actiune terapeutica:

Solutie aproximativ izoosmotica cu plasma, contribuie la refacerea volemiei. Aport de albumina.

Indicatii:

Tratament de urgenta al socului si in alte situatii care impun refacerea rapida a volumului sanguin, stari de hipoproteinemie cu sau fara edeme, in arsurile grave pentru a preveni hemoconcentratia.

Mod de administrare:

In perfuzie intravenoasa, initial 500 ml, se repeta la nevoie. Se foloseste numai solutia clara, incalzita la temperatura corpului.

Contraindicatii:

Anemie grava, insuficienta cardiaca, alergie specifica; prudenta la bolnavii cu rezerva cardiaca mica sau hipertensivi (viteza perfuziei nu trebuie sa depaseasca 100 ml/ora) si in caz de traumatisme (atentie la sangerare).

Reactii adverse:

Rareori greata, voma, salivatie, febra. Daca dozele sunt excesive sau in caz de deficit de pompa cardiaca poate provoca supraincarcare circulatorie, chiar edem pulmonar.

Pret:

Pretul unui flacon flacon de albumina umana 5% este aproximativ de 159 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 12 aprilie, 2013, 15:16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *