Prima Pagina » Medicamente » Medicamente A » Antiartritic

Antiartritic

Prospect

Antiartritic este un supliment nutritional natural si netoxic, indicat persoanelor care depun efort fizic intens (sportivi) si in situatii de uzura marcata ( batrani). Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare, similar cu preparatul mineraxin.

Preparatul Antiartritic are in compozitie glucosamina (sulfat) 250 mg, cartilaj de rechin 62,5 mg, calciu (citrat) 25 mg, calciu (gluconat) 25 mg, vitamina D3 (cholecalciferol) 50 UI, mangan 6,25 mg, curcumina extract de radacina de Curcuma longa) 25 mg, gelatina hidrogenata 62,5mg.

Actiune:

Glucosamina este o substanta produsa de organismul uman, al carei rol fiziologic este de stimulare a sintezei de glicosaminoglican, componentul structural de baza al cartilajului articular si vertebral si al colagenului. Cartilajul de rechin este o sursa naturala de calciu si fosfor. Efectul sau antiinflamator se datoreaza mucopolizaharidelor (condroitina, glicosaminoglican) si proteinelor din compozitie, care blocheaza angiogeneza, reducand inflamatia si durerile articulare. Calciul, in asociatie cu vitamina D (fixatoare de calciu), previne si trateaza osteoporoza, spasmofilia, tetania, decalcifierea oaselor si hipocalcemia.
Curcumina (extractul de turmeric – Curcuma longa) are un efect antiinflamator comparativ cu fenilbutazona si cortizonul, realizat prin mai multe mecanisme: inhibarea agregarii plachetare (prin inhibarea sintezei tromboxanului), favorizarea fibrinolizei, inhibarea raspunsului neutrofilelor la stimuli variati implicati in procesul inflamator, stimularea eliberarii corticosteroizilor.
Actiunile antiinflamatoare, analgezice si antitumorale ale Antiartriticului natural sunt lipsite de efectele secundare si de reactiile adverse nedorite ale medicatiei clasice cu antiinflamatoare steroidiene (cortizonul) si nesteroidiene (fenilbutazona, indometacinul etc.).

Indicatii:

Repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata, la batrani si sportivi. Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare. Indicat in prevenirea si tratamentul osteoporozei, hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei.

Administrare:

1-3 capsule pe zi, de preferinta 120 zile, sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii:

Femei gravide, dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii:

A nu se depasi doza stabilita! A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:

La dozele recomandate, nu exista reactii adverse.

Pret:

Antiartritic flacon cu 30 tablete are un pret aproximativ de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 27 august, 2011, 6:37

Un comenentariu la Antiartritic

  1. Miron 19/06/2012 at 07:31

    In urma cu o saptamana, in timp ce faceam o serie din stand cu bara EZ pentru biceps, dupa ce am terminat, si am pus-o pe suport, am avut o durere groaznica la incheieturi (simteam o durere in osul incheieturii, ce radia usor spre antebrat). Durerea a ramas si am abandonat exercitiul. Precizez ca incalzire fac 10-15 min. Tipul meu somatic este ectomorf, iar incheieturile le am subtiri dupa parerea mea. Saptamana aceasta am incercat iarasi sa lucrez dar durerea a reaparut. Acum 2 zile, am fost la farmacie si mi s-a recomandat un supliment alimentar numit ANTIARTRITIC, iar pe prospect scrie ca repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce discomfortul si mareste mobilitatea articulatiilor. Am mai intrebat persoane care fac sau au facut sala/sporturi de contact si mi-au recomandat sa reduc greutatea cu, care lucrez, sa maresc numarul repetarilor si sa incerc sa ma leg cu fasa inainte de antrenament. Fac sala de 1 luna, acum am intrat in a2-a luna.
    Ce-mi recomandati?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *