Prima Pagina » Medicamente » Medicamente A » Apireven

Apireven

Prospect

Preparatul Apireven se prezinta sub forma de unguent continand venin de albine 0,015 g, nicotinat de metil 1 g, camfor 3 g, extract fluid de Capsici 3 g, extract pro oleum Hyposciami decemplex 2 g, baza de unguent ad 100 g (tub cu 25 g); Liniment continand venin de albine 0,0015, nicotinat de metil 0,5 g, camfor 3 g, extract fluid de Capsici 3 g, extract pro Balsam Tranguillee decemplex 3 g, baza de emulsie ad 100 g (flacon cu 40 g).

Actiune:

Aplicat pe piele are actiune iritanta slaba, cu consecinte revulsive si antalgice.

Indicatii:

Dureri articulare, mialgii, nevralgii de natura reumatica si traumatica.

Administrare:

Aplicatii si frictii locale, de 1-2 ori/zi, cate 4 zile, urmate de 1 zi pauza (se recomanda ca dupa aplicatii locul bolnav sa fie acoperit).

Contraindicatii:

Leziuni inflamatorii ale pielii; nu se foloseste la copii sub 3 ani.

Reactii adverse:

Folosirea abuziva sau aplicarea pe pielea lezata si pe mucoase poate fi cauza de iritatie intensa (dupa aplicare mainile vor fi spalate).

Pret:

Apireven crema tub de aluminiu cu 30 g unguent este disponibil in farmacii la un pret mediu de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 5 octombrie, 2019, 6:33

3 Discutii la Apireven

 1. gogu 05/11/2012 at 08:57

  Albinele in general nu fac rau, cel putin nu cu intentie.Eficienta acestui produs, ca de altfel a majoritatii prod care se adreseaza sanatatii, este cel mai bine sa fie testata personal.
  Efectul poate fi diferit de la o persoana la alta,pentru ca , nu exista afectiuni, exista numai pacienti.
  Nu trebuie sa uitati faptul ca efectul pozitiv al unui medicament trebuie vizualizat.In cazul in care nu aveti incredere ca va face bine, asa va fi.

  Răspunde
 2. Bedo Attila 19/06/2012 at 11:05

  Am 45 de ani am ramas blocat la coloana din cauza muncii grele prestate. Am facut 2 saptamani fizoterapie mi-a trecut cateva luni dupa care mi-a revenit durerile la spate specific am 2 inele duse vreau sa stiu daca acest produs este benefic pentru coloana si reumatism la spate. Astept un raspuns.Multumesc. Din Cluj

  Răspunde
 3. mire 23/02/2012 at 19:14

  A folosit cineva acest unguent? Are un efect sau doar reclama falsa?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *