Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Bacteriofag anti E. Coli

Bacteriofag anti E. Coli

Prospect

Produsul Bacteriofag anti e. coli este un preparat polivalent de bacteriofagi, obtinut prin filtrarea unor culturi de E. coli, lizati sub actiunea bacteriofagilor specifici fiecarei tulpini care intra in compozitia bacteriofagului polivalent. Se livreaza in cutii cu cate 10 fiole a 5 ml. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/25.000.

Termenul de bacteriofag denumeste virusuri care infecteaza bacterii. Cele mai multe tipuri de bacteriofagi determina distrugerea bacteriilor, in timp ce alte virusuri se insera in ADN ul bacterian si determina modificarea proprietatilor fenotipice.  Bacteriile prezinta structuri si mecanisme prin care rezista infectiilor virale, cum ar fi sisteme care degradeaza ADNul strain, dar acestea nu sunt intodeauna eficiente.

In unele cazuri, infectia cu un bacteriofag determina aparitia unor proprietati care cresc gradul de patogenitate al bacteriei respective. Este cazul Clostridium botulinum, pentru care se considera ca mecanismele responsabile de sinteza toxinei botulinice, una dintre cele mai puternice toxine cunoscute, au fost reprezentate de insertia de material genetic de la un bacteriofag.

De asemenea, tulpina de Escherichiae coli O 157, care determina infectii severe, cu aparitia unui sindrom hemolitic – uremic, a aparut prin infectia bacteriei cu un bacteriofag.

Bacteriofag anti e. coli prospect actiune terapeutica:

Bacteriofagul anti E. coli se absoarbe intestinal si apoi se elimina urinar in concentratie activa. Multiplicarea lui suplimentara pe bacterii din tractul urinar face ca eficienta sa litica asupra bacteriilor din genul Escherichia sa creasca considerabil. Cu cat numarul bacteriilor lizate este mai mare, cu atat eficienta sa creste. In consecinta, bacteriofagul anti E. coli nu se asociaza cu antibiotice.

Indicatii:

Este indicat in tratamentul infectiilor urinare cu Escherichia coli.

Mod de administrare:

Bacteriofagul anti E. coli se administreaza pe cale orala. Pentru succesul tratamentului este necesara in prealabil alcalinizarea urinei. Astfel, timp de doua zile inainte, in patru prize zilnice, se ia cate un varf de cutit de bicarbonat de sodiu in putina apa.

Apoi, zilnic, dimineata pe nemancate, se incepe tratamentul: se va lua un varf de cutit de bicarbonat de sodiu si dupa aproximativ 20 minute se beau in apa sau ceai doua fiole de bacteriofag anti E. coli. Dupa jumatate de ora se poate manca. Se recomanda, in masura posibilului, un regim alimentar alcalinizat (pe durata tratamentului). Cura terapeutica este de trei luni consecutiv, cate 20 fiole pe luna in 10 zile, cu cate 20 zile pauza.

Pret:

Bacteriofag anti e. coli 10 fiole a 5 ml are un pret aproximativ de 120 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 8 septembrie, 2011, 18:20

4 Discutii la Bacteriofag anti E. Coli

 1. ADRIANA PALADE 08/01/2016 at 07:37

  VA ROG DE UNDE SE POT PROCURA FIOLELE CU BACTERIOFAG ANTI E COLI LOCUIESC IN BUCURESTI DACA SUNT NECESARE ANALIZE INAINTEA ADMNISTRARII VA MULTUMESC

  Răspunde
  • ana 18/07/2016 at 16:28

   Buna ziua,

   Va pot ajuta cu detalii, rog sunati-ma 0722477088.

   Merci

   Răspunde
 2. ciprian 04/01/2012 at 07:10

  buna ziua!va rog frumos daca puteti sa i-mi spuneti de unde as putea face rost de bacteriofag pentru stafilococul auriu?m-a kinuie din 2006 cu el.

  Răspunde
  • Nicoleta 04/01/2012 at 09:36

   Buna Ciprian, si eu am aceasta nesuferita bacterie, lupt cu ea de peste 10 ani, uite am gasit pe net cateva informatii, vezi ce poti afla si rezolva.
   Este o persoana, din Iasi se pare care zice ca “Bacteriofagul necesita conditii speciale de transport si pastrare” si ca poate face rost si raspunde la 0740391171. Am mai gasit si aceasta informatie:
   Bacteriophage Therapy for Patients Across the Globe

   Phage Therapy Center® Georgia
   5 Chavchavadze Ave.
   0179, Tbilisi, Republic of Georgia
   Tel: (995-32) 248-4004
   Fax: (995-32) 248-4005
   E-mail: mailbox@phagetherapycenter.com

   Tengiz Chikvashvili, MD
   Director, Phage Therapy Center
   5 Chavchavadze Ave.
   0179, Tbilisi, Republic of Georgia
   Tel: (995-32) 248-4004
   Fax: (995-32) 248-4005
   E-mail: mailbox@phagetherapycenter.com. Se pare ca se fabrica la ei uite si un link http://www.phagetherapycenter.com. Te rog sa-mi lasi un raspuns daca si cum ai rezolvat. Toate cele bune si multa sanatate. Nicoleta

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *