Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Benzoat de Benzil Crema

Benzoat de Benzil Crema

Prospect

Compozitie

Benzoat de benzil 250 mg/g.

Indicatii

Tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase.

Contraindicatii

Hipersensibilitate la benzoat de benzil sau la oricare dintre excipientii produsului.

Administrare

La adulti: 1 data pe zi, timp de 2 zile la rand. Indepartarea cremei se face dupa 24 de ore cu apa si sapun. La copii peste 2 ani si la femei gravide sau care alapteaza: o singura data. Indepartarea cremei se face dupa 12 ore prin spalare.

Recomandari

In cazul copiilor, mainile trebuie acoperite cu pansament pentru a se evita ingestia acesteia. Este important ca tratamentul sa fie aplicat simultan pacientilor cu scabie din aceeasi colectivitate. Dupa folosirea produsului sa fie utilizata lenjerie curata, deparazitata prin fierbere sau autoclavare. In cazul leziunilor infectate sau eczematoase se va face intai tratamentul afectiunilor supraadaugate.

Pret

Crema Benzoat de benzil 25% cutie cu 1 tub de aluminiu, inchis cu capac cu filet din polietilene sau polipropilena cu 50 g crema este disponibila in farmacii la un pret mediu de 6 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 10 octombrie, 2018, 12:01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *