Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Biazol

Biazol

Prospect

Medicamentul Biazol se prezinta sub forma de crema continand bifonazol 1 g la 100 g excipienti.

Actiune terapeutica:

Antimicotic cu spectru larg de actiune, fungicid si fungistatic. Activ impotriva infectiilor cutanate superficiale cu dermatofiti, levuri, mucegaiuri, bacterii gram pozitive. Capacitatea de penetrare excelenta si concentratia intraepidermica eficienta care persista 48–72 de ore, permite administrarea topica o singura data pe zi.

Indicatii:

Dermatofitoze:Tinea Corporis, Tinea Manum, Tinea Pedis, Tinea Cruris, Tinea Unghium date de specii de Tricophyton, Epidermophyton si Microsporum; Candidoze cutanate superficiale; Pityriasis Versicolor; Erythrasma.

Mod de administrare:

Se aplica o singura data pe zi (de preferabil seara), in strat subtire pe suprafata afectata, prin masaj usor. Durata tratamentului variaza in functie de tipul infectiei: in dermatofitoze 2-3 saptamani, in candidoze cutanate 2 saptamani, in Pityriasis versicolor 2 saptamani, Erythrasma 1-2 saptamani, onicomicoze 6-8 saptamani.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la bifonazol.

Reactii adverse:

Rar poate sa apara iritatie locala (prurit sau senzatie de arsura), care dispare la intreruperea tratamentului.

Pret:

Biazol 10 mg/g cutie cu 1 tub de 15 g este disponibil in farmacii la un pret mediu de 10 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 29 aprilie, 2012, 17:03

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *