Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Bien Plus

Bien Plus

Prospect

Bien Plus contine doar ingrediente naturale.  Are un efect calmant si relaxant foarte bun,  fara dependenta,  fara somnolenta,  fara zahar.

Compozitie:

1 capsula contine: 70 mg extract de sunatoare standardizat in hipericina, 50 mg extract de passiflora standardizat in vitexina, 30 mg extract de melisa standardizat in acid rozmarinic, 30 mg extract de valeriana standardizat in acizi valerenici.

Indicatii terapeutice:

  • se recomanda in stari de stres, anxietate, neliniste si iritabilitate;
  • este indicat in stari de depresie usoara, emotii negative, stari de tensiune nervoasa si/sau epuizare nervoasa;
  • poate fi administrat in tulburarile emotionale caracteristice perioadei de premenopauza si menopauza, precum si in sindromul premenstrual.

Contraindicatii:

Bien Plus nu trebuie administrat persoanelor sensibile la unul sau mai multe ingrediente. Administrarea produsului in timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata. La pacientii cu insuficienta renala grava si insuficienta hepatica, nu este recomandata administrarea deoarece nu exista date clinice suficiente.

Doze si mod de administrare:

Adulti: 1 capsula de 2-3 ori pe zi.

Recomandari:

Bien Plus are efect calmant si sedativ usor. Utilizarea concomitenta cu barbituricele si benzodiazepinele poate creste efectul acestora.

Forma de prezentare:

Cutie cu 2 blistere a 10 capsule.

Pret:

Bien Plus cutie cu 2 blistere a 10 capsule este disponibil in farmacii la un pret mediu de 15 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 9 decembrie, 2011, 13:11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *