Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Bion Tears

Bion Tears

Prospect

Indicatii:

Simptomele ochiului uscat cauzate de:

  • varsta: secretia lacrimala scade odata cu inaintarea in varsta
  • afectiuni sistemice: artrita, alergii, lupus, sindrom Sjogren, unele afectiuni dermice
  • mediul inconjurator: aer lipsit de umiditate, smog, fum, expunere la vant
  • medicamente: antihistaminice, pilule contraceptive, tranchilizante, diuretice, unele antihipertensive.
  • Preparatul inlocuieste componentele filmului lacrimal, ameliorand simptomele datorate ochiului uscat.

Atentie! Daca apar dureri oculare, modificari ale vederii, roseata persistenta sau iritatie oculara, sau daca starea se inrautateste sau persista mai mult de 72 ore, se intrerupe tratamentul si se consulta medicul. A nu se utiliza preparatul daca solutia si-a schimbat culoarea sau a devenit tulbure. A nu se atinge capatul picuratorului de nici o suprafata, intrucat aceasta ar putea contamina continutul. A nu se utiliza acelasi flacon de doua ori. A se arunca solutia ramasa neutilizata dupa prima deschidere si administrare. A nu se lasa la indemana copiilor. in caz de ingestie accidentala, adresati-va medicului sau unui centru specializat in tratarea intoxicatiilor medicamentoase.

Administrare:

Bion Tears poate fi utilizat ori de cate ori este necesar, prin instilarea a 1-2 picaturi in ochiul afectat. Pentru a asigura o eficacitate maxima a preparatului, flacoanele de unica folosinta vor fi utilizate timp de maximum 4 zile (96 ore) dupa desigilarea foliei protectoare.

Pret:

Bion Tears este disponibil in farmacii la un pret mediu de 27 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 28 august, 2011, 12:52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *