Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Brain Tonic Softgels

Brain Tonic Softgels

Prospect

Compozitie

Lecitina 500 mg, Fosfatidil colina (derivat de lecitina) 200 mg, L-glutamina 100 mg, Gingo Biloba (extract) 20 mg, Gotu Kola (pudra) 50 mg, Ocatcosanol (ulei de grau incoltit) 1.000 g, Intr-o baza continand ulei de soia si alte uleiuri vegetale hidrogenate, gelatina, glicerina, dioxid de titan.

Actiune terapeutica

Tonic al sistemului nervos si vascular. Are efect vasoreglator asupra arterelor. Creste rezistenta vasculara si scade permeabilitatea capilarelor. Creste tonusul peretilor venosi. Scade hiperagregabilitatea plachetara si eritrocitara. Actiune antioxidanta, protejand membrana celulara de radicalii liberi.
Efect neurotropic, stimuland procesele de compensare neuronala, feed-back-ul neuromediatorilor si cresterea densitatii receptorilor sinaptici.
Amelioreaza metabolismul energetic bazal, stimuland consumul aerob al glucozei si captarea oxigenului.

Indicatii

Imbunatateste eficienta mentala. Se recomanda in stari depresive, surmenaj psihic, oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, in sechele AVC, traumatisme craniene, vertije,  hipoacuzie. Efecte favorabile in deficiente retiniene de cauza ischemica, degenerescenta maculara, retinopatie diabetica si arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare.

Mod de administrare

Adulti: 1 capsula/zi dupa masa sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii

Nu exista.

Precautii

A nu se depasi doza stabilita! In timpul sarcinii sau alaptarii precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse

Nu exista.

Pret

Brain Tonic Softgels (neurotonic) este disponibil in farmacii la un pret mediu de 35 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 25 septembrie, 2018, 10:01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *