Prima Pagina » Medicamente » Medicamente B » Brulamycin

Brulamycin

Prospect

Compozitie:

Brulamycin Colir continand tobramicina (sulfat) 0,3%

Actiune:

Antibiotic aminoglicozidic eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare Staph. aureus, Staph. epidermidis, Ps. aeruginosa, Proteus, E.coli.

Indicatii:

Pentru tratamentul local al infectiilor structurilor externe ale ochiului si anexelor sale, provocate de germeni sensibili: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii.

Administrare:

Instilatii in sacul conjunctival, obisnuit cate o picatura de 5 ori/zi, in cazurile grave la fiecare 1/2 de ora; durata tratamentului este de 5-15 zile.

Contraindicatii:

Alergie la tobramicina sau alte antibiotice aminoglicozidice; in caz de ineficacitate se inlocuieste in functie de sensibilitatea germenilor.

Reactii adverse:

Uneori prurit, iritatie si edem palpebral, eritem conjunctival; rareori reactii alergice.

Pret:

Brulamycin este disponibil in farmacii la un pret mediu de 26 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: luni, 13 ianuarie, 2020, 23:33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *