Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Carnil

Carnil

Prospect

Compozitie:

1 flacon Carnil a 10 ml solutie orala contine: L- carnitina 1 g; Excipienti q.s.

Actiune terapeutica:

Tonic. L-carnitina este o substanta naturala necesara in metabolismul energetic al mamiferelor. Ea faciliteaza patrunderea lanturilor lungi ale acizilor grasi in mitocondria celulara, intervenind in procesul de (beta-oxidare si ulterior in productia energetica). Carnil influenteaza direct metabolismul hidrocarbonatelor si al proteinelor. Efectele utilizarii terapeutice ale Carnil in disfunctiile musculare sunt excelente dovedindu-se astfel si utilitatea ei in cardiologie.

Indicatii:

Deficienta musculara ereditara de L-carnitina. Boli miocardice: ischemie miocardica cronica; miocardita idiopatica; scleroza miocardica prin intoxicatie cu agenti antidepresivi triciclici; angina pectorala; insuficienta cardiaca cronica; boli musculare; sustinerea efortului la sportivi.

Mod de administrare:

2-4 g/zi in 2 prize egale.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la L-carnitina.

Reactii adverse:

Nu are reactii adverse daca se respecta prescriptia medicului.

Pret:

Carnil solutie orala 100 mg/ml cutie cu 10 flacoane din sticla bruna, acoperite cu un capac din aluminu 10 ml este disponibil in farmacii la un pret mediu de 35 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 17 decembrie, 2011, 5:11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *