Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Carovit

Carovit

Prospect

Compozitie:

Carovit contine extract de Daucus carota, dextroza.

Actiune terapeutica:

Vitaminele A, B, C, provitamina A (beta-caroten), zaharurile direct asimilabile, sarurile minerale si microelementele (fier, fosfor, potasiu, magneziu, mangan etc.) din compozitia morcovului fac din acesta una din cele mai valoroase legume din alimentatia omului. Carovit are actiune tonica, vitaminizanta, antianemica si remineralizanta. Stimuleaza digestia, este antidiareic, favorizand cicatrizarea si epitelizarea, stimuleaza metabolismul ochiului.

Indicatii:

Astenii, tulburari de crestere, deficiente ale acuitatii vizuale, anemii, disfunctii digestive.

Mod de administrare:

2-3 linguri pe zi; indicat pentru toate varstele. Este indicat ca si complement alimentar in alimentatia copiilor. O lingurita cu varf de Carovit corespunde la 100 ml suc de morcov.

Pret:

Carovit este disponibil in farmacii la un pret mediu de 22 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 30 octombrie, 2011, 2:59

Un comenentariu la Carovit

  1. Linelu 14/07/2012 at 10:50

    A incercat cineva carovit granule pentru vitiligo, daca da ce parere aveti? Doctorul meu a zis doua tablete pe zi 3 cutii adica 60 tablete si statul mult la soare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *