Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Cartirec Cartilaj pur de Rechin

Cartirec Cartilaj pur de Rechin

Prospect

Compozitie:

Pudra de cartilaj de rechin: 750 mg.

Actiune:

Cartilajul de rechin contine: 39% proteine; 41% calciu, fosfor organic si multiminerale naturale; 12% mucopolizaharide. Actioneaza ca inhibitor al angiogenezei, proces ce intervine in cresterea si evolutia tumorilor canceroase, a bolilor degenerative si inflamatorii (reduce masa tumorala prin stoparea dezvoltarii vaselor sanguine de neoformatie care o insotesc).
Stimuleaza mecanismele imune. Are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos.

Indicatii:

Supliment nutritional natural si netoxic. Potential crescut in prevenirea si tratamentul tumorilor canceroase, reducerea durerilor prin micsorarea masei tumorale. Potenteaza efectele Roentgen – terapiei.
Intervine cu succes si in alte boli asociate cu angiogeneza: sarcomul Kapossi, retinopatia diabetica, ocluzia venoasa in circulatia retiniana; artrita si osteoartrita reumatoida – reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata (la batrani); alte boli inflamatorii; osteoporoza, carente de calciu – ca sursa naturala ideala de calciu.

Administrare:

Adulti: o capsula pe zi, ca supliment nutritional. In tratamente: 3 pana la 6 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului – in cure de minimum 30 de zile.

Contraindicatii:

Femei gravide; dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii:

A nu se depasi doza stabilita. In timpul alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:

La supradozare pot aparea constipatie si poliurie.

Pret:

Cartirec – cartilaj pur de rechin este disponibil in farmacii la un pret mediu de 25 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 6 septembrie, 2011, 3:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *