Prima Pagina » Sanatate A-Z » Sexologie » Cele Mai Frecvente Fantezii Sexuale

Cele Mai Frecvente Fantezii Sexuale

Cele mai frecvente fantezii sexualeStudiile  au evidentiat o ciudata concluzie ca tendinta de fantazare este determinata de calitatea sau frecventa actelor sexuale. Barbati cu o viata sexuala mai putin activa (raporturi sexuale nu mai dese de o data pe luna) au, in mod paradoxal, fantezii frecvente de sex cu doua femei. Acest tip de comportament este explicabil, cred specialistii, prin nevoia de compensare a inactivitatii sexuale curente. In cazul in care un astfel de barbat ajunge sa isi implineasca fantezia el capata o incredere in sine care l-ar putea ajuta sa isi redobandeasca apetitul sexual pentru o perioada mai indelungata.

Barbatii cu o viata sexuala activa fantazeaza oarecum diferit fata de categoria descrisa mai sus. Fantezia intalnita frecvent in cazul acestora este aceea de a-si privi partenera intretinand relatii sexuale cu o alta femeie. Exista insa si o cantitate deloc neglijabila din aceasta a doua categorie care se imagineaza adesea in rolul de spectator al unui raport sexual pe care partenera il intretine cu un alt barbat. Un fapt interesant si demn de mentionat in cazul acestora este acela ca marea lor majoritate au utilizat in descrierea fanteziei cuvantul “posedat” (partenera este posedata de un alt barbat).

Cele mai creative fantezii sexuale

Creativitatea celor intervievati in studiul mentionat nu este de neglijat deoarece aceasta este un bun indiciu ce poate fi utilizat pentru intelegerea mintii masculine. Imaginile cele mai intime scoase la lumina de experiment, au acoperit un spectru foarte larg de categorii estetice: de la clasica frumusete la hidoasa creatie a mintilor bolnave.

Merita mentionata dorinta unuia dintre cei intervievati de a-si petrece viata intr-o continua imbratisare din care sa nu fie nevoit sa se desprinda niciodata si sa poata simti astfel corpul dezgolit al partenerei lipit de al sau pana la finalul vietii. Un altul a vorbit despre fantezia sa de a-si “poseda” soacra pe bancile Camerei Lorzilor din Londra.

In concluzie, o fantezie erotica bine administrata si privita cu luciditate poate avea un bun efect terapeutic in vreme ce neglijarea si alungarea acestora poate conduce la grave tulburari psihice.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 26 februarie, 2013, 10:34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *