Prima Pagina » Sanatate A-Z » Gastroenterologie » Chirurgia laser pentru hemoroizi

Chirurgia laser pentru hemoroizi

Medicii cu indemanare folosesc lumina laser cu o acuratete de precizie. Hemoroidul nedorit este vaporizat sau taiat. Raza infinit mai mica a laserului ajuta la o precizie si acuratete fara egal, si la o vindecare rapida, intacta.

Rezultatul este mai putin disconfort, mai putine medicamente si o vindecare rapida. Nu este necesara spitalizarea. Laserul are functii terapeutice, izoland toti nervi si micile vase de sange cu o lumina invizibila. Prin izolarea nervurilor pacientii sufera un minim disconfort postoperativ. Inchizand micile vase de sange, proctologul este capabil sa opereze intr-un mediu controlat si lipsit de sange.

Procedurile se pot incheia mai repede si cu mai putine dificultati atat pentru pacient cat si pentru medic. Laserul poate fi folosit singur sau in alte combinatii.

Un studiu pe 750 pacienti care urmeaza un tratament laser pentru hemoroizi a raportat rezultate de succes in proportie de 98%. Satisfactia pacientului a fost de 99%.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 12 aprilie, 2012, 20:24

Un comenentariu la Chirurgia laser pentru hemoroizi

  1. Marieta Dinica 13/03/2013 at 18:05

    Buna ziua,
    As dori sa stiu ce remidiu as putea folosi pentru a scapa sau stpoa macar pentru moment de hemoroizi externi,deoarece am un copil de 5 luni si alaptez. Mentionez ca in urma unei consulatii la un medic mi s-a recomandat ultraproct pe care l-am utilizat aproximativ 23 luni si acestia se tot maresc.
    Va multumesc anticipat pentru sfaturile dumneavoastra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *