Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Colposeptine

Colposeptine

Prospect

Compozitie:

Clorchinaldol 20 mg/cp. Promestrien 10 mg/cp. Excipienti: acid boric, lauril sulfat de sodiu, stearat de magneziu, lactoza, avicel.

Actiune terapeutica:

Clorchinaldolul este un antiseptic bacteriostatic cu spectru larg. Promestrien exercita efecte estrogenice locale la nivelul mucoasei tractului genital feminin, refacand troficitatea. Regenereaza celulele superficiale ale epiteliului vaginal, bogate in glicogen. Acesta din urma serveste ca substrat florei lactice, concura la restabilirea PH-ului fiziologic al vaginului si evita astfel recidivele infectioase. Promestrien trebuie sa fie folosit local si nu antreneaza astfel nici o actiune de tip estrogenic la distanta la nivelul organelor estrogeno-sensibile: uter,san, hipofiza.

Indicatii:

Leucoree de toate etiologiile, cu exceptia leucoreei de origine gonococica.

Mod de administrare:

Un comprimat ginecologic dimineata si seara, timp de 9 zile, chiar si in perioada menstruatiei. Se poate prescrie si femeilor insarcinate. A nu se inghiti.

Contraindicatii:

Desi nu a fost observat nici un efect sistemic dupa administrarea acestui produs, este totusi recomandat, ca masura de prudenta, sa nu se utilizeze in caz de antecedente de cancer estrogeno-dependent.

Pret:

Colposeptine 200 mg comprimate vaginale cutie cu 3 blistere de 6 comprimate  este disponibil in farmacii la un pret mediu de 19 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 6 aprilie, 2013, 12:27

Un comenentariu la Colposeptine

  1. mariana ivanescu 30/12/2012 at 10:47

    celule endocervicale frotiui l-sil tbs daca pot face cancer

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *