Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Cradil

Cradil

Prospect

Compozitie:

Preparatul Cradil se prezinta sub forma de drajeuri continand extract uscat din Crategus species, excipienti pana la 0,600 g (flacon cu 30 de bucati).

Actiune:

Antianginos, prin ameliorarea circulatiei la nivelul miocardului. Extractul de crategus determina scaderea rezistentei vaselor coronare, cresterea debitului coronarian, cresterea performantei cardiace atat prin scaderea postsarcinii, cat si prin cresterea inotropismului. Produsul are un efect cronotrop negativ, o usoara actiune antiaritmica (curativa si profilactica) si hipotensoare; asupra sistemului nervos exercita un slab efect sedativ si analgezic.

Indicatii:

Angina pectorala, in stari de postinfarct, tulburari cardiace functionale.

Administrare:

Per os, 2-3 drajeuri de 3-4 ori pe zi, timp de 4-5 saptamani. Efectele apar dupa o perioada de 5-15 zile de la inceperea administrarii produsului si tratamentul va fi invidualizat in functie de reactivitatea pacientului.

Contraindicatii:

Nu se cunosc.

Reactii adverse:

Nu s-au semnalat.

Pret:

Cradil drajeuri 600 mg este disponibil in farmacii la un pret mediu de 16 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 29 martie, 2013, 14:36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *