Prima Pagina » Medicamente » Medicamente C » Creacon

Creacon

Prospect

Compozitie:

Creacon se prezinta sub forma de plicuri continand 15 g pulbere cu urmatoarea compozitie: Proteine: (Nx6,38) 50,4%; carbohidrati 31,4 %; grasimi 5,1%; calorii 60,3; sodiu 30 mg; potasiu 116 mg; calciu 160 mg; magneziu 15 mg; fosfati 132 mg; fier 2,5 mg; cupru 0,25 mg; iod 0,25 mg; mangan 0,35 mg; zinc 0,12 mg;vitamina A 1 250 UI; vitamina B1 1,30 mg; vitamina B2 1,30 mg; vitamina B6 0,13 mg; vitamina B12 0,50 mg; acid folic 10,0 mg; calciu pantotenat 1,30 mg; niacinamida 3,75 mg; vitamina C 15,0 mg; vitamina D 125 UI; biotina 5 mg; coline bitartrate 10,0 mg; inozitol 12,5 mg.

Actiune:

Creacon este un supliment alimentar constituit dintr-un amestec de proteine complexe (toti aminoacizii esentiali), glucide, lipide, minerale si vitamine hidro- si liposolubile, componente care participa la constituirea elementelor structurale ale organismului si la desfasurarea normala a proceselor metabolice.

Indicatii:

La persoane sanatoase cu un necesar nutritional crescut: copiii si adolescentii in perioadele de crestere accelerata; gravide; femei care alapteaza; sportivi; oameni care depun efort fizic intens; in caz de suprasolicitare intelectuala; varstnici.
De asemenea, Creacon este recomandat si bolnavilor:
Pacientii care sufera de boli infectioase severe: TBC, SIDA sau altele (neoplasm); pacienti aflati in convalescenta dupa boli grave sau dupa interventii chirurgicale importante; copii suferind de malnutritie, distrofii.
De asemenea, persoanele care urmeaza un regim alimentar restrictiv in vederea scaderii ponderale (cura de slabire), necesita reechilibrarea dietei prin supliment de vitamine si minerale.
Creacon constituie pentru toate aceste categorii de persoane un supliment alimentar contribuind la reechilibrarea organismului prin completarea alimentatiei cu elemente esentiale si a caror carenta ar produce tulburari severe.

Administrare:

Creacon se utilizeaza in doze de 1 – 2 plicuri, administrate de 1 – 3 ori pe zi, in functie de varsta pacientului si de necesitatile sale nutritionale. Continutul unui plic se dizolva in 100 ml lapte, suc de fructe sau apa calda, obtinand o bautura cu aroma de vanilie, tonifianta si deosebit de usor de administrat la toate varstele.

Pret:

Creacon este disponibil in farmacii la un pret mediu de 89 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 23 august, 2011, 11:38

Un comenentariu la Creacon

  1. barsan elena 25/12/2012 at 01:16

    fratele meu are 52 ani sufera de tbc are 43 de kg si de curand a facut si un preinfarct as dori sa va rog sa-mi spuneti daca ar putea consuma creacon pentru a mai pune in greutate nu are pofta de mancare si nu poate umbla singur multumesc mult

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *