Prima Pagina » Medicamente » Medicamente D » Darvocet

Darvocet

Prospect

Preparatul Darvocet-N50 este un analgezic non-narcotic: acetaminofen 325 mg; analgezic narcotic: propoxifen napsilat 50 mg. Darvocet-N100: analgezic non-narcotic: acetaminophen650 mg: analgesic narcotic: propoxifen napsilat 100 mg

Indicatii:

Durere usoara sau moderata (poate fi folosit daca febra este prezenta).

Precautii la administrarea:

Folositi in timpul sarcinii doar daca beneficiile depasesc riscurile. Siguranta si dozele corecte nu au fost stabilite in tratamentul pediatric. La persoanele varstnice se recomanda un interval crescut intre doze.

Observatii pentru pacient – familie:

Aveti grija la efectuarea unor activitati ce necesita atentie sporita; medicamentul scade atentia, poate produce ameteli si sedare. Evitati consumul de alcool. Poate apare dependenta psihica si fizica. Anuntati scaderea in greutate sau orice alte efecte adverse.
Evaluarea si controlul terapiei
Evaluati gradul durerii. Anticipati reducerea dozelor zilnice totale in insuficientele renale si hepatice si la batrani.

Mod de administrare:

Comprimate: Analgezie- 2 cp darvocet-N50 /1 cp darvocet-N100 la 4 h, fara a depasi 600 mg/zi de propoxifen napsilat. Doza zilnica totala se reduce in caz de insuficienta hepatica sau renala.

Pret:

Darvocet cutie 50 de comprimate este disponibil in farmacii la un pret mediu de 300 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 9 septembrie, 2011, 14:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *