Prima Pagina » Medicamente » Medicamente D » Detralex

Detralex

Prospect

Detralex contine fractiune flavonoidica micronizata 500 mg; diosmina 450 mg; hesperidina 50 mg.

Indicatii:

Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.

Precautii:

Sarcina este o perioada normala a vietii unei femei, cand este important sa nu se ia acest medicament fara avizul medicului. De asemenea, daca se doreste o sarcina, este necesar sa fie prevenit medicul. Nici un efect secundar nu a fost raportat pana in prezent.
Alaptarea: in absenta datelor asupra trecerii in laptele matern, alaptarea este contraindicata pe durata tratamentului.

Reactii adverse:

Cateva cazuri de tulburari digestive banale si tulburari neurovegetative au fost descrise, neobligand niciodata la oprirea tratamentului.

Mod de administrare:

In flebologie – posologie uzuala este 2 comprimate pe zi, 1 comprimat dimineata, 1 comprimat la pranz si 1 comprimat seara, in timpul meselor. In criza hemoroidala – 6 comprimate pe zi, in primele 4 zile, apoi 4 comprimate pe zi, in urmatoarele 3 zile.

Pret:

Detralex 500 mg comprimate filmate cutie cu 2 blistere Al/PVC cu 15 bucati este disponibil in farmacii la un pret mediu de 28 lei

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 3 decembrie, 2011, 12:19

33 Discutii la Detralex

  1. adrian 25/01/2013 at 20:40

    mar intresa pentru ce este medicametul si dac e antibiotic detralex

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *