Prima Pagina » Medicamente » Medicamente D » Dolorac

Dolorac

Prospect

Actiune terapeutica:

Preparatul Dolorac este un analgezic. Deriva din surse naturale. Poate actiona in sensul reducerii si preveniri reacumularii substantei P, despre care se presupune ca este principalul mediator al impulsurilor algezice dinspre periferie spre SNC.

Indicatii:

Ameliorare temporara a durerii din artrita reumatoida si osteoartrita. Durerea consecutiva zonei zoster. Neuropatie diabetica dureroasa.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 2 ani: se aplica pe aria afectata nu mai mult de 3-4 ori pe zi.

Precautii

Exclusiv pentru uz extern.
Observatii pentru pacient – familie: Se recomanda spalarea mainilor inainte si dupa aplicare. Se poate utiliza o spatula pentru aplicare sau se pot utiliza manusi pentru a preveni contaminarea ochilor, gurii etc. Medicamentul este exclusiv pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea lezata. Sunt posibile arsuri/intepaturi consecutive aplicarii.

Nu bandajati strans zona. Folositi regulat (de 3-4 ori pe zi) daca se doreste aparitia unui raspuns. Anuntati lipsa ameliorarii, persistenta simptomelor pentru o perioada mai mare de 3 saptamani sau recurenta in cateva zile dupa incetarea tratamentului.
Evaluarea si controlul terapiei: Investigati indicatiile pentru terapie, aria ce necesita tratament, alti agenti utilizati si rezultatele obtinute.

Reactii adverse:

Dermatologice: senzatie temporara de arsura consecutiv aplicarii, senzatie de intepatura, eritem. Respiratorii: tuse, iritatie respiratorie.

Pret:

Dolorac crema are un pret aproximativ de 27 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 15 ianuarie, 2012, 6:32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *