Prima Pagina » Simptome » Simptome D » Durerea Muschilor si Oaselor

Durerea Muschilor si Oaselor

Durerea Muschilor si Oaselor

Simptom

Durerile de muschi si oase sunt dureri musculoscheletale generalizate si sunt resimtite in intreg corpul, fiind descrise ca dureri ale tuturor muschilor si oaselor.

Manifestari:

Durerile la nivelul muschilor sunt frecvente si, adesea, implica mai mult decat un singur muschi. Mai mult, sensibilitatea dureroasa poate fi extinsa la ligamente, tendoane, oase sau chiar organe interne. Durerile musculare sunt, de cele mai multe ori, legate de efort fizic intens, stres sau leziuni aparute ca urmare a unei activitati fizice suprasolicitante.

Cauze:

In aceste cazuri, durerea apare la nivelul unor muschi bine delimitati si se manifesta in timpul exercitiului fizic sau imediat dupa activitatea in cauza. Durerea musculara poate aparea si ca urmare a unor infectii care afecteaza intregul corp, precum gripa ori malaria, sau a unor afectiuni ce implica intregul tesut conjunctiv, cum ar fi boala lupus. O alta cauza poate fi fibromialgia, o boala caracterizata prin inflamarea muschilor.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 6 martie, 2013, 9:30

Un comenentariu la Durerea Muschilor si Oaselor

 1. PETRICAN ANA MARIA 31/07/2013 at 10:15

  Buna, am 23 ani, 163cm inaltime, sunt casatorita si am o fetita de 1 an care am nascut-o prin cezaria. La putin timp dupa nastere a inceput sa ma doara coloana zilnic, iar cand pasesc tot timpul imi pusca (sa spun asa) ceva os de la sold langa coloana vertebrala.
  Inainte sa fiu insarcinata aveam intre 45-50 kg, la 3 luni dupa nastere am ajuns la 40 kg. A trecut de atunci un an si nu reusesc nici cum sa ma ingras putin si ma simt slabita.
  Mentionez ca mi am facut toate analizele la endocrinologie, nu am nimic, analizele de sange la fel, si am calciu si fier la limita. Am luat o farmacie de vitamine: ifervescente, capsule, printre care vitamax, multivita, si altele chiar si pe baza de miere si propolis dar nelipsitele calciu cu D3 si fier, si tratament de milgamma n 3 luni cate 10 zile.
  Am fost la nutritionisti, mi au dat tot felul de fiole naturale, in paralel manac regulat si masa cosistenta.
  Am apelat si la dumneavoastra, poate aveti “un secret” care sa ma ajute in privinta aceasta. Multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *