Prima Pagina » Medicamente » Medicamente E » Echovist 200

Echovist 200

Prospect

Compozitie:

Preparatul Echovist se prezinta sub forma de granule continand 3 g D(+) galactoza si 1 flacon de 13,5 ml solutie cu un continut de 200 mg galactoza pe 1 ml. Granule continand 3 g D (+) galactoza si 1 flacon de 8,5 ml cu un continut de 300 mg galactoza pe 1 ml.

Actiune:

Substanta pentru ecocontrast, favorizand imbunatatirea imaginilor ecografice obtinute in ecoflebologie, ecocardiografie, histerosalpingosonografie; microparticulele de galactoza suspendate in solutie cu galactoza formeaza un mediu microneurogenic (microparticule + bule de aer ce se formeaza pe suprafata acestora).

Indicatii:

Ecografii ale zonelor cu intensitate ecografica redusa: vene, cord drept (cavitati), valvule, septuri.

Mod de administrare:

Produsul se administreaza cu putin timp inaintea examenului ecografic recomandat, prin injectarea i.v. a 4-10 ml din solutia cu o concentratie de 300 mg/ml (care se obtine prin suspendarea a 3 g Echovist granule in 8,5 ml diluent). Pentru copii, dozajul depinde de varsta si este de aproximativ 0,5 ml din concentratia de 200 mg/ml (3 g Echovist granule si 13,5 ml diluent) sau 4 ml din concentratia de 300 mg/ml.

Pret:

Echovist 200 solutie injectabila este disponibil in farmacii la un pret mediu de 56 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 6 ianuarie, 2012, 16:20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *