Prima Pagina » Medicamente » Medicamente E » Enterolactil

Enterolactil

Prospect

Preparatul Enterolactil se prezinta sub forma de flacoane continand pulbere liofilizata de Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus casei 0,25 g sau 0,40 g.

Actiune terapeutica:

Preparat concentrat, stabil, de germeni acidofili, care favorizeaza fermentatia lactica in intestin.

Indicatii:

Diaree, enterite si enterocolite (ca medicatie adjuvanta), profilaxia si tratamentul tulburarilor intestinale provocate de chimioterapice-antibiotice.

Mod de administrare:

Copii 1-4 luni – 1 flacon a 0,25 g/zi, in 3 prize; Copii 4 luni-1 an – 1 flacon a 0,25 g/zi in 2 prize; Copii 1-10 ani – 1 1/2 flacon a 0,25 g/zi in 2 prize; Copii – 10-15 ani, 2 flacoane a 0,25 g/zi, in 2 prize. Adulti si copii peste 15 ani – 2 flacoane a 0,40 g/zi in 2 prize. Se administreaza oral, cu 1/2 de ora inainte de mese.

Pret:

Enterolactil flacoane continand pulbere liofilizata are un pret aproximativ de 12 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 10 septembrie, 2011, 20:39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *