Prima Pagina » Medicamente » Medicamente E » Eridiarom

Eridiarom

Prospect

Preparatul Eridiarom este un concentrat natural din fructe de Vaccinum myrtillus L. (Afin), din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza pricipalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatina, stearat de Mg si talc. Este bogat in vitaminele (C, provitamina A, PP, B1, B2, E), saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturali, antocianozide, fitoncide, taninuri, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli.

Prezentare:

Flacon 50 comprimate.

Indicatii:

Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos.

Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala prin efectul activant asupra regenerarii retiniene. Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtinilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. au o actiune hipoglicemianta, produsul avind efecte in refacerea celulelor beta din insulele Langerhans.

Nu determina supradozare.

Administrare:

DOZE ZILNICE:
copii sugari : 3-4 comprimate/zi in putin ceai;
adulti: 6-9 comprimate/zi timp de 25 zile/luna.
Poate fi folosit fara limita de durata.

Producator:

Plantarom.

Pret:

Eridiarom 50 comprimate are un pret aproximativ de 16 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 6 septembrie, 2011, 14:27

10 Discutii la Eridiarom

 1. Andreea 08/07/2012 at 14:03

  V-as ruga sa-mi spuneti cum sa abordez situatia. Intru pe forum si scriu tot ce v-am scris dumneavoastra?

  Răspunde
  • DoctorFrog 09/07/2012 at 07:47

   Doar ultima parte

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *