Prima Pagina » Medicamente » Medicamente E » Eucarbon

Eucarbon

Prospect

Indicatii terapeutice:

Preparatul Eucarbon este indicat in tratamentul de scurta durata al constipatiei ocazionale, adjuvant in tratamentul tranzitului intestinal incetinit, meteorismului, flatulentei, hemoroizilor.

Doze si mod de administrare:

Adulti si copii de peste 15 ani: doza recomandata este de 1-2 comprimate de 1-3 ori pe zi, administrate cu mult lichid, in timpul mesei sau dupa masa.

Contraindicatii:

Boli intestinale inflamatorii, cancer colorectal, sangerari rectale nediagnosticate, obstructie intestinala. Dureri abdominale de cauze nedeterminate, suspiciune de ulcer gastric sau duodenal. Constipatie cronica. Stare de deshidratare cu depletie electrolitica sau tulburari ale echilibrului acido-bazic. Copii sub 10 ani.

Pret:

Eucarbon cutie cu 30 comprimate in blistere PVC/Al are un pret aproximativ de 16 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: luni, 12 martie, 2012, 20:01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *