Prima Pagina » Medicamente » Medicamente F » FEM 7

FEM 7

Prospect

Indicatii:

Ameliorarea simptomelor de menopauza. Prevenirea si tratamentul osteoporozei la femeile considerate cu risc de fracturi.

Contraindicatii:

Sarcina, perioada de lactatie, neoplasm estrogeno-dependent, cancer mamar. Hemoragii genitale patologice nediagnos-ticate, afectiuni renale severe, boli hepatice acute sau cronice sau in antecedente, afectiuni hepatice la pacientii la care testele hepatice nu s-au normalizat. Sindromul Rotor sau sindromul Dubin-Johnson.

Reactii adverse:

Sistemice sunt similare cu cele date de alti plasturi transdermici cu estrogeni.

Compozitie:

Estradiol 1,5 mg (corespunde unei rate de eliberare de 50 g/24 ore).

Actiune:

Substitutia transdermica cu estro-geni combate tulburarile datorate deficientei de estrogeni induse de scaderea estradiolului ovarian, ca de ex. valuri de caldura, transpiratii, osteoporoza. Estrogenul exogen va scadea lipoproteinele cu densitate joasa cu risc aterogen (LDL) si va creste lipoproteinele cu densitate inalta (HDL) la femeile in perioada de post-menopauza.

Pret:

FEM 7 este disponibil in farmacii la un pret mediu de 37 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 15 martie, 2013, 15:32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *