Prima Pagina » Medicamente » Medicamente F » Frenasma

Frenasma

Prospect

Compozitie:

1 comprimat contine: Ketotifen 1 mg. Excipienti q.s. 1 lingurita sirop contine: Ketotifen 1 mg.

Actiune terapeutica:

Frenasma inhiba degranularea mastocitara, fiind un antihistaminic competitiv pe receptorii H1, ceea ce ii confera proprietati anafilactice si antialergice.

Indicatii:

Tratamentul profilactic de lunga durata al: astmului bronsic, toate tipurile bronsitelor alergice, tulburarilor astmatice determinate de guturaiul de fan sau alte polinoze. Tratamentul profilactic si curativ al: rinitei alergice, rinoconjunctivitei alergice, dermatozelor alergice, alergiilor multiple.

Mod de administrare:

Pentru adulti si copii peste 3 ani cate un comprimat sau o lingurita de sirop de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor.

Contraindicatii:

Copii sub 6 luni; in timpul sarcinii si alaptarii.

Reactii adverse:

Sedare, uscaciunea gurii, tulburari digestive, greata, voma, constipatie, manifestari care nu impun intreruperea tratamentului.

Pret:

Frenasma este disponibil in farmacii la un pret mediu de 19 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 10 martie, 2019, 11:57

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *