Prima Pagina » Medicamente » Medicamente F » Fructolecitina

Fructolecitina

Prospect

Compozitie:

Epifruit 107: 100 g contin: zaharoza: 7 g; bucatele de fructe: 12 g; lecitina din soia pana la 100 g.

Actiune:

Lecitina este un complex de fosfolipide care actioneaza in sensul favorizarii cresterii si dezvoltarii organismului si al potentarii capacitatii de munca fizica si intelectuala. Vitaminele naturale continute in fructele din compozitie au actiune sinergica.

Indicatii:

Produsul completeaza hrana zilnica si aduce un aport de fosfor si vitamine pentru marirea randamentului intelectual (la scolari, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza o munca grea). Contribuie la recuperarea organismului in stari de convalescenta si nevrotice; amelioreaza memoria, creste vitalitatea organismului si regleaza somnul.

Administrare:

Adulti: 3 lingurite cu varf pe zi. Copii: 3 lingurite rase pe zi. Durata unei cure este de 6 saptamani. Cura se poate relua dupa o pauza de 10 zile. Nu se va administra seara.

Pret:

Fructolecitina este disponibila in farmacii la un pret mediu de 26 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 3 septembrie, 2011, 10:02

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *