Prima Pagina » Sanatate A-Z » Medicina Alternativa » Ganoderma are efecte benefice in scaderea nivelului colesterolului

Ganoderma are efecte benefice in scaderea nivelului colesterolului

GanodermaConform studiilor desfasurate pe animale, ganoderma are efecte benefice in scaderea nivelului colesterolului si remedierea alergiilor inflamatorii.

Cancerul si sistemul imunitar:

Deseori utilizata ca imunostimulator excelent pentru persoanele cu cancer (sau HIV), ganoderma s-a dovedit a fi un bun intaritor pentru organism si un bun combatant al proliferarii celulelor canceroase.
In 2008, un studiu desfasurat pe 34 de pacienti in stadii avansate de cancer, a demonstrat o crestere semnificativa a celulelor T (celule ale sistemului imun cu rol important in prevenirea afectiunilor autoimune) in urma administrarii ganoderma de 3 ori pe zi – pe parcursul a 12 saptamani.
Testele de laborator efectuate pe celulele de cancer mamar, au relevat ca o combinatie de extract de ganoderma si ceai verde imbunateste abilitatea ciupercii de a incetini dezvoltarea celulelor canceroase.

Ganoderma are beneficii antioxidante:

Cateva studii minore sugereaza ca utilizarea regulata a suplimentelor pe baza de ganoderma cresc nivelul de antioxidanti din organism, componenti necesari protejarii impotriva bolilor si imbatranirii.

Ganoderma calmeaza simptomele infectiei urinare:

In 2008, un studiu desfasurat pe 88 de barbati ce prezentau simptome de infectie urinara, a demonstrat ca, ganoderma a avut un efect superior terapiilor placebo, in ameliorarea simptomelor.

Pret:

  • Gano Cafe 3 in 1 = are un pret de 3 lei/plic
  • Gano Cafe Classic = costa 2 lei/plic
  • Gano Cafe Mocha = pretul este 4 lei/plic
  •  Gano Schokolade = costa 3 lei/plic
  •  Gano Cereal Spirulina Oats = costa 4.5 lei/plic
  •  Gano Tea SOD (ceai) = costa 2 lei/plic

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 12 aprilie, 2013, 15:33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *