Prima Pagina » Medicamente » Medicamente G » Gastrocynesine

Gastrocynesine

Prospect

Compozitie:

Preparatul Gastrocynesine contine Abies nigra 4 CH, Carbo vegetabilis 4 CH, Nux vomica 4 CH, Robinia pseudoacacia 4 CH aa zaharoza si lactoza, stearat de magneziu. Excipienti q.s.p. 1 comprimat de 0,30 g.

Indicatii:

Dureri, arsuri gastrice (indigestii), senzatie de greutate la stomac, somnolenta dupa mese, reflux gastroesofagian.

Sarcina si alaptare:

In general, este recomandabil ca pe timpul sarcinii sau perioadei de alaptare sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii unui medicament.

Interactiuni:

Pentru evitarea eventualelor interactiuni intre mai multe medicamente, semnalati medicului sau farmacistului orice alt tratament In curs.

Administrare:

1 – 2 comprimate cu un sfert de ora inaintea meselor principale. In cazul in care este necesar, se repeta administrarea si dupa mese. Comprimatele au un gust usor indulcit, ele pot fi supte lent sau dizolvate in putina apa.

Pret:

Gastrocynesine cutie de 60 de comprimate este disponibil in farmacii la un pret mediu de 14 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 6 septembrie, 2011, 11:25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *