Prima Pagina » Medicamente » Medicamente G » Gravibinon

Gravibinon

Prospect

Compozitie:

Preparatul Gravibinon 1 ml (2 ml) contine 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa.

Actiune:

Produs hormonal injectabil.

Indicatii:

O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii.

Contraindicatii:

Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice.

Reactii adverse:

Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa.

Administrare:

In amenintare de avort: injectii intramusculare 22 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.

Pret:

Gravibinon cutie cu 3 fiole 500 mg are este disponibil in farmacii la un pret mediu de 80 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 6 septembrie, 2011, 9:33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *