Prima Pagina » Medicamente » Medicamente G » Gyno Travogen

Gyno Travogen

Prospect

Compozitie:

Gyno Travogen  (Travogen), ovule vaginale cu 600 mg isoconazolnitrat. Travogen crema: 1 g crema contine 10 mg isoconazolnitrat.

Actiune terapeutica:

Gyno Travogen  (Travogen), produs antimicotic pentru administrare intra-vaginala. Travogen crema: produs dermatologic pentru aplicare externa.

Indicatii:

Gyno Travogen  (Travogen), micoze vulvo-vaginale cu diferite tipuri de levuri inclusiv in asociere cu un antibiotic in cazul infectiilor mixte cu bacterii grampozitive. Travogen crema: micoze superficiale ale pielii acoperite sau neacoperite cu par, produse de dermatofite, levuri, ciuperci asemanatoare levurilor si ciuperci de mucegai, in afara de aceasta este indicat in eritrasma.

Doze si mod de administrare:

Gyno Travogen  (Travogen), un singur ovul introdus profund intravaginal. Nu se va utiliza in timpul menstruatiei. Este indicat ca si partenerul sa foloseasca un produs antimicotic local. Travogen crema: in general, o singura administrare locala pe zi, pe o durata de cel putin 6 saptamani.

Contraindicatii:

Alergie cunoscuta la cetilstearilalcool.

Reactii adverse:

Local rar usturimi, prurit sau accentuarea simptomelor anterioare. Prudenta la administrarea in sarcina. Uneori, dupa aplicare, apar fenomene de iritatie locala cu usoara senzatie de arsura, in cazuri rare reactii alergice cutanate.

Pret:

Gyno Travogen este disponibil in farmacii la un pret mediu de 17 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: sâmbătă, 19 noiembrie, 2011, 7:50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *