Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Helmintox

Helmintox

Prospect

Indicatii:

Tratament infestarii cu: Enterobius vermicularis (oxiuri); Ascaris lumbricoides (limbrici); Ankilostoma duodenale; Necator americanus; Trichostrongilus colubriformis si T. orientalis la adulti si la copii. Se administreaza intregii familii sau colectivitatii odata cu dezinfectia riguroasa a spatiilor de locuit si a hainelor.

Administrare:

10 mg/kg, doza unica (maxim 1 g). Infestari severe cu Necator americanus: 20 mg/kg, o data pe zi, 2 zile consecutiv, sau 10 mg/kg, o data pe zi, 3 zile consecutiv. Infestari cu ascaris lumbricoides: doza unica de 5 mg/kg.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate. Copii sub 6 luni. Sarcina. Alaptare.

Precautii:

Afectiuni hepatice preexistente.

Reactii adverse:

Anorexie, crampe abdominale, greturi, varsaturi, diaree; cefalee, somnolenta, insomnie si rash. Cresteri minore si tranzitorii ale AST.

Pret:

Helmintox 250 mg, helmiflores, comprimate filmate cutie cu 1 blister de 3 comprimate este disponibil in farmacii la un pret mediu de 4 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: luni, 21 octombrie, 2019, 21:48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *