Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Hemorzon, supozitoare

Hemorzon, supozitoare

Prospect

Compozitie:

Un supozitor de Hemorzon contine 0,0100 g acetat de hidrocortizon; 0,0200 g oxitetraciclina; 0,0022 g lidocaina si 2,1678 g excipient.

Actiune:

Prin asocierea hidrocortizonului cu lidocaina (xilina) se realizeaza un efect antiinflamator-analgezic, util pentru tratamentul simptomatic antihemoroidal. Prezenta in formula a oxitetraciclinei – antibiotic cu spectru larg de actiune antimicrobiana – are destinatia de a combate o eventuala infectie microbiana locala.

Indicatii:

Criza hemoroidala acuta, tromboflebita hemoroidala (ca tratament adjuvant), prurit anal, criptite.

Contraindicatii:

Procese TBC fistulizate in vecinatatea regiunii anale.

Administrare:

Cate 1 supozitor pe zi (seara la culcare), dupa baie de sezut calduta; in prezenta unor dureri intense se pot administra 2-3 supozitoare pe zi (nu se vor depasi 3 supozitoare pe zi). Se recomanda sa se administreze cate 1 supozitor la 2 zile inca o saptamana dupa amendarea simptomelor locale.

Pret:

Hemorzon, supozitoare cutie cu 2 folii de 3 supozitoare este disponibil in farmacii la un pret mediu de 4 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 2 ianuarie, 2020, 9:50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *