Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Hidrolizat de colagen

Hidrolizat de colagen

Prospect

Hidrolizatul de colagen este o pulbere amorfa, slab galbuie, cu gust fad, foarte usor solubila in apa. Contine numeroase substante printre care: acidul aspartic si amitina (20-35 mg/l produs), glicina si cistina (1+3 mg/l produs), prolina, alanina, metionina si triptofan.

Are efect de favorizare a cicatrizarii ulcerelor gastrice.

Produsul farmaceutic COLGAST (colgast are un pret aproximativ de 15 lei) conditionat in comprimate pentru supt contine: – hidrolizat de colagen liofilizat 0,25 g;

  • hidroxid de aluminiu 0,55 g;
  • carbonat de magneziu 0,15 g.

Tabletele asociaza actiunea antiacida cu cea de favorizare a epitelizarii mucoasei. Se sug cate 1-2 capsule de 3-8 ori/zi in gastrita si gastro-duodenita incepand de la 15-30 minute dupa masa. In ulcer ca adjuvant se administreaza la 1-3 ore dupa masa.

Pret:

Hidrolizat de colagen este disponibil in farmacii la un pret mediu de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: marți, 8 noiembrie, 2011, 15:22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *