Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Histaminoglobulina

Histaminoglobulina

Prospect

Indicatii:

Histaminoglobulina confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratamentul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare. Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratamentul manifestarilor alergice: respiratorii – astm, febra de fan, coriza, coriza spasmodica; cutanate – urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase – migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic.

Contraindicatii:

Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale.

Reactii adverse:

Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt.

Compozitie:

Histaminoglobulina este constituita din histamina si serotonina complexate in proportii determinate cu globulina anti-alergica (fractiune proteica extrasa din plasma umana lipsita de AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV1-2). O fiola contine: 200 mg globulina antialergica; 0,15 g histamina diclorhidrat; 0,15 g serotonina; 10 mg tiosulfat de sodiu. Se livreaza in cutii cu 50 fiole a 0,5 ml stantate.

Administrare:

Tratamentul alergiilor acute (copil, adult) consta in 6 injectii subcutanate a cate 0,5 ml produs pentru fiecare injectie, la intervale de 3 zile. Tratamentul alergiilor cronice consta in 10 inoculari intradermice cu cate 0,15 ml histaminoglobulina din 3 in 3 zile. Dupa un interval de 7 pana la 10 zile de la a zecea inoculare intradermica, se administreaza subcutanat 1 ml produs. Dupa o pauza de 6-7 saptamani, indiferent de rezultatele obtinute, se va repeta o serie identica de inoculari. Este interzisa administrarea pe cale intravenoasa!

Pret:

Histaminoglobulina este disponibil in farmacii la un pret mediu de 17 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 12 aprilie, 2013, 15:32

12 Discutii la Histaminoglobulina

  1. mitroaica nicolae 11/04/2017 at 11:18

    Corectura greseala :-la postarea de mai sus -la spital mi-au dat sa fac din doua in doua zile inoculari cu histamina. Din pacate nu se simte nimic desi le fac din februarie 2017.Mi s-a recomanat rabdare.

    Răspunde
  2. mitroaica nicolae 11/04/2017 at 11:13

    Am foarte mare nevoie de histamino globulina.Achit pe loc.Am numai rani pe corp de la urticare si numai histamino globulina ma poate ajuta.Inainte era produsa de Institutul Cantacuzino pe care iubitii nostri guvernanti l-au desfiintat.Umblam disperati atitea mii de oameni cautind acest medicament atit de necesar.Am fost la spital la V Babes si nu mi-au recomandat inoculari cu histamina din doua in doua zile dar desi le fac din luna februarie nu se vede nimic.Mi s-a recomandat sa am rabdare pina la Pastele cailor pentru ca nu ma pot ajuta altfel.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *