Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Histaminoglobulina

Histaminoglobulina

Prospect

Indicatii:

Histaminoglobulina confera persoanelor alergice o imunitate activa durabila. El se poate folosi in tratamentul maladiilor alergice, indiferent de tipul manifestarilor sau cauza declansatoare. Histaminoglobulina se aplica cu succes in tratamentul manifestarilor alergice: respiratorii – astm, febra de fan, coriza, coriza spasmodica; cutanate – urticarie, edem Quincke, eczeme, prurit, prurigo; nervoase – migrene, cefalee; digestive; articulare; oculare. Histaminoglobulina nu este un produs de urgenta, utilizat pentru anularea crizelor alergice, ci un tratament al terenului alergic.

Contraindicatii:

Nu se recomanda tratamentul cu histaminoglobulina femeilor in timpul perioadei menstruale.

Reactii adverse:

Uneori, dupa o injectie se poate observa o exacerbare a manifestarilor clinice. Aceasta este trecatoare si poate fi atenuata printr-o medicatie calmanta obisnuita. Aceasta reactie este un prognostic favorabil si tratamentul in curs nu trebuie intrerupt.

Compozitie:

Histaminoglobulina este constituita din histamina si serotonina complexate in proportii determinate cu globulina anti-alergica (fractiune proteica extrasa din plasma umana lipsita de AgHBs, Ac anti HCV, Ac anti HIV1-2). O fiola contine: 200 mg globulina antialergica; 0,15 g histamina diclorhidrat; 0,15 g serotonina; 10 mg tiosulfat de sodiu. Se livreaza in cutii cu 50 fiole a 0,5 ml stantate.

Administrare:

Tratamentul alergiilor acute (copil, adult) consta in 6 injectii subcutanate a cate 0,5 ml produs pentru fiecare injectie, la intervale de 3 zile. Tratamentul alergiilor cronice consta in 10 inoculari intradermice cu cate 0,15 ml histaminoglobulina din 3 in 3 zile. Dupa un interval de 7 pana la 10 zile de la a zecea inoculare intradermica, se administreaza subcutanat 1 ml produs. Dupa o pauza de 6-7 saptamani, indiferent de rezultatele obtinute, se va repeta o serie identica de inoculari. Este interzisa administrarea pe cale intravenoasa!

Pret:

Histaminoglobulina este disponibil in farmacii la un pret mediu de 17 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 12 aprilie, 2013, 15:32 Afisari: 471

9 Discutii la Histaminoglobulina

 1. lavi 28/05/2015 at 18:06

  As dori sa fac si eu rost de histaminoglobulina…ma puteti ajuta va rog.

  Răspunde
 2. albert 27/04/2015 at 10:39

  Am nevoie de 24 fiole de histaminoglobulina. Am si reteta…daca ajuta cu ceva. Cum as putea procura? In ce farmacii se gaseste?

  Răspunde
 3. CRISTESCU GHEORGHITA 17/12/2014 at 15:39

  Buna ziua ,as dori sa stiu daca histaminoglobulina este indicata la intoleranta la histamina.Daca este cine m-ar putea ajuta sa o procur.mii de multumiri.

  Răspunde
 4. Ionescu Iulia 20/11/2014 at 16:34

  Am nevoie de 40 de fiole de histamonoglobulina. Va rog sa ma ajutati!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *