Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Humex Spray Auricular

Humex Spray Auricular

Prospect

Preparatul Humex spray auricular se prezinta sub forma de flacon de 75 ml.

Indicatii:

Curata canalul auditiv (prin umplerea lui cu lichid) si apoi ajuta la eliminarea elementelor inutile ramase in canalul auditiv. Utilizarea cu regularitate a acestui spray previne acumularea de cerumen si formarea dopurilor de ceara.

Contraindicatii:

Copiii cu varsta sub 30 de luni, alergie la unul din componente, istoric de perforare a timpanului, otita, ureche inflamata, prezenta unui corp strain in canalul auditiv, folosirea curenta a altor picaturi pentru urechi.

Compozitie:

Apa purificata, clorura de sodiu, sare, izotonic 9/ooo. Excipienti: Disodium, tampon; mentine nivelul de pH (aproape 7). Clorura de Benzalconiu, cantitate mica cu rol de conservare. Fosfat disodic, tampon mentine nivelul de pH (aproape 7).

 Mod de administrare:

Nu indepartati duza transparenta; Un puf in fiecare ureche; De doua sau trei ori pe saptamana in conditii normale; O data sau de doua ori zilnic in caz de expunere la praf; Purtare de aparate auditive; Secretii excesive de cerumen; Masati baza urechii (5/10 sec.); Inclinati capul intr-o parte; Stergeti orice reziduu lichid (Nu lasati nici un fel de lichid); Clatiti duza cu apa calda.

Pret:

Humex Spray Auricular este disponibil in farmacii la un pret mediu de 44 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 27 ianuarie, 2012, 16:05

Un comenentariu la Humex Spray Auricular

  1. Sierra Monica 04/07/2012 at 14:35

    Eu am vazut reclama la TV si apoi am fost la farmacie sa cer detalii cum ar fi “…si sigur nu mai ma spal in urechi? Niciodata?”
    Si farmacista a confirmat. Mai sunt si alte firme care fac asa ceva, dar dintre Humex si Audispray, cu asta m-am inteles cel mai bine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *