Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Humex Spray Nazal

Humex Spray Nazal

Prospect

Preparatul Humex spray nazal este recomandat in scopul hidratarii mucoasei nazale atunci cand bebelusul este tinut intr-o atmosfera uscata sau pentru curatarea acesteia de particule de praf, poluanti sau alergeni.

Humex Spray Nazal este un micro-spray steril cu apa de mare, partial desodata, imbogatita cu oligoelemente cu rol important in intarirea naturala a protectiei locale a mucoasei nazale, ajutand la prevenirea rinitelor precum si a eventualelor complicatii ale acestora.

Dispozitivul de aplicare sterilizabil si perfect adaptat pentru copii si sugari asigura o pulverizare foarte fina pentru a permite impregnarea perfecta a mucoasei nazale precum si siguranta in utilizare. In plus, solutia de apa de mare desodata 2% este izotona asigurand o toleranta perfecta.

Indicatii:

Humex apa de mare Adulti este pentru persoane cu varsta peste 15 ani . Fiind bogat in saruri minerale si oligoelemente marine este recomandat adultilor pentru curatarea zilnica a mucoasei nazale, in special in cazurile in care nasul este uscat sau infundat. Poate fi utilizat zilnic , o lunga perioada de timp , fara nici un risc.

Compozitie:

Apa de mare nediluata , fiziologica , sterila , natural imbogatita cu oligoelemente ( sulf , cupru , aur , argint , seleniu , mangan , magneziu , etc ) si izotona.

Mod de Administrare:

1 puf in fiecare nara de 2 sau 3 ori zilnic inainte de mese. Aplecati capul intr-o parte. Inserati pompa dozatoare si pulverizati timp de 2 sau 3 secunde. Repetati operatiunea in cealalta nara, inclinand capul in partea respectiva . Suflati nasul pentru a indeparta mucusul. Spalati aplicatorul cu apa dupa fiecare folosire.

Pret:

Humex spray nazal este disponibil in farmacii la un pret mediu de 40 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 27 ianuarie, 2012, 16:12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *