Prima Pagina » Medicamente » Medicamente H » Hyason

Hyason

Prospect

Compozitie:

Fiole continand hialuronidaza 150 u.i. sub formade pulbere liofilizata pentru prepararea de solutie injectabila (cutie cu 1 fiola hialuronidaza si 1 fiola solvent).

Actiune:

Enzima litica pentru acidul hialuronic, permeabilizeaza tesutul conjunctiv.

Indicatii:

Pentru favorizarea difuzarii si absorbtiei lichidelor injectate subcutanat sau intramuscular in cantitate mare (solutii glucozate si de electroliti, mai ales la copiii mici); usurarea absorbtiei edemelor si hematoamelor traumatice si postoperatorii.

Contraindicatii:

Reactii alergice; prudenta in infectii. Nu se injecteaza in plagi prin muscatura si intepaturi de insecte, in tesuturi injectate sau modificate neoplazic; nu se injecteaza intravenos. Asocierea cu salicilatii este contraindicata (inhiba enzima).

Reactii adverse:

Reactii alergice; prudenta in infectii. Nu se injecteaza in plagi prin muscatura si intepaturi de insecte, in tesuturi injectate sau modificate neoplazic; nu se injecteaza intravenos. Asocierea cu salicilatii este contraindicata (inhiba enzima).

Administrare:

Subcutanat sau intramuscular, 1-2 fiole (150-300 u.i.), in cantitatea de lichid potrivita scopului folosirii (seringile si acele dezinfectate cu alcool se vor clati cu apa distilata sterila inainte de intrebuintare, deoarece alcoolul denatureaza proteina enzimatica); injectarea se face in conditii de asepsie stricta.

Pret:

Hyason este disponibil in farmacii la un pret mediu de

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 26 august, 2011, 10:22

Un comenentariu la Hyason

  1. MARIANA 12/07/2013 at 10:54

    buna ziua !-am 60 de ani si de vreo 3 ani ,am pb cu limfa -am incercat -cu prescriptie med – tratamente cu detralex ,vesell due ,diuretice ,am facut acum 1 an si drenaj limfatic – am citit pe acest site despre HYASON injectabil -as vrea sa va cer o parere !-deci ,am edeme la picioare ,gelzne in special ,mai ales acum pe caldura !- as dori o parere despe HYASON si eventual cate injectii ar fi necesar ? -se gasesc ,aceste fiole in farmacii? -va multumesc ,anticipat ptr ajutorul dvs !- o zi buna !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *