Urinex

Proprietăți Urinex

Urinex este o combinație bine tolerată de ingrediente pure naturale care produce o îmbunătățire marcantă, subiectivă în tulburările dureroase renale și litiaza urinară. Urinex este eliminat din corp prin urină sub formă de glucuronide care stabilizează coloidele urinare, crește solubilitatea sărurilor de calciu și ajută la eliminarea calculilor. Urinex, de asemenea, crește fluxul sanguin renal, ducând la o creștere a excreției de urină, ceea ce ajută la spălarea calculilor din tractul urinar. Efectul hiperemic pe membranele mucoase renale reduce durerea asociată inflamației. În plus, efectul antispastic pe tractul urinar facilitează eliminarea calculilor și reduce spasmul care produce colici renale și uretrale.

Prospect Urinex

Fiecare capsula de Urinex contine:

  • Pinen ( + ) – 31 mg,
  • Camphene – 15 mg,
  • Borneol – 10 mg,
  • Fenchone – 4 mg,
  • Anethole – 4 mg,
  • Cineol – 3 mg.

Actiunea terapeutica a capsulelor Urinex

Urinex este o combinatie bine tolerata de ingrediente pure naturale care produce o imbunatatire marcanta, subiectiva in tulburarile dureroase renale si litiaza urinara. Urinex este eliminat din corp prin urina sub forma de glucuronide care stabilizeaza coloidele urinare, creste solubilitatea sarurilor de calciu si ajuta la eliminarea calculilor.

Urinex, de asemenea, creste fluxul sanguin renal, ducand la o crestere a excretiei de urina, ceea ce ajuta la spalarea calculilor din tractul urinar. Efectul hiperemic pe membranele mucoase renale reduce durerea asociata inflamatiei. In plus, efectul antispastic pe tractul urinar faciliteaza eliminarea calculilor si reduce spasmul care produce colici renale si uretrale.

Indicatii terapeutice Urinex

Tulburari renale si urinare: spasme dureroase si inflamatorii ale tractului urinar asociate cu urolitiaza si pentru dizolvarea si eliminarea calculilor de la nivelul tractului urinar.

Doze si mod de administrare Urinex

O capsula va fi luata de 3 – 4 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de mese sau la recomandarea medicului.

Contraindicatii Urinex

  • hipersensibilitatea la oricare dintre componenetele produsului;
  • obstructia biliara, litiaza biliara cu indicatie chirurgicala, ileus, empiem la nivelul vezicii biliare;
  • copii sub 6 ani;
  • sarcina

Masuri de precautie:
Nu sunt cunoscute.

Pret Urinex

Urinex capsule moi gastrorezistene este disponibil in farmacii la un pret mediu de 15 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.