Prima Pagina » Medicamente » Medicamente I » Instamixt

Instamixt

Prospect

Compozitie:

Extract vegetal din Cynarae folium, Taraxaciherba, Chelidonii herba, Hyperici herba, coresp. la 0,300 g polifenolicinarinici. Lactoza pana la 100 g.

Actiune terapeutica:

Extractele vegetale, din care se prepara produsul Instamixt, au actiune coleretica si colecistokinetica, influenteaza favorabil functia antitoxica a ficatului, stimuleaza mobilizarea colesterolului din depozite si metabolizarea acestuia; in plus, exercita un usor efect laxativ,spasmolitic si antiinflamator la nivelul cailor biliare.

Indicatii:

Disfunctii hepato-biliare, functionale sau cu substrat organic (colecistite subacute si cronice, ciroze hepatice) colite spastice cu constipatie.

Contraindicatii:

Afectiunile hepato-biliare si renale acute; diabetul zaharat.

Mod de administrare:

Preparatul se utilizeaza in forma de solutie, care se obtine dizolvand numarul de lingurite de granule, indicat in schema de mai jos, in 1/2 pahar cu apa (cca. 100 ml). O lingurita-menzura contine cca. 0,500 g Instamixt.
Adulti- Prima saptamana: de 3 ori pe zi cate 1 lingurita (dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor). A doua saptamana: de 3 ori pe zi cate 2 lingurite.
A treia saptamana: de 3 ori pe zi cate 3 lingurite. Tratamentul se poate relua, cu aceeasi posologie, dupa o pauza de 1 luna.
Copii de 10-15 ani- jumatate din doza adultului. Pentru o cura de 3 saptamani sunt necesare 2 flacoane de Instamixt.

Pret:

Instamixt este disponibil in farmacii la un pret mediu de 48 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: luni, 11 martie, 2019, 12:01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *