Prima Pagina » Alimentatie si Diete » Intoxicatiile Alimentare Nemicrobiene

Intoxicatiile Alimentare Nemicrobiene

Intoxicatiile Alimentare Nemicrobiene

Intoxicatiile alimentare nemicrobiene includ intoxicatiile cu tesuturi ale unor animale veninoase (unele specii de pesti), cu produse de provenienta vegetala sau animala, care devin toxice in anumite conditii (samburi amari de migdale, de piersice si de visine, cartofi incoltiti, boabe de fasole crude, ficatul si icrele unor specii de pesti, mierea produsa de albine din nectarul plantelor otravitoare), intoxicatiile cu diferite substante chimice (pesticide, saruri de metale grele si de arsen, substante ce nimeresc in produsele alimentare de pe vesela, ambalaj etc.).

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 13 martie, 2013, 10:08 Afisari: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *