Prima Pagina » Medicamente » Medicamente K » Kirin

Kirin

Prospect

Preparatul Kirin se prezinta sub forma de fiole continand 2 g spectinomicina, sub forma de pentahidrat de spectinomicina dihidroclorica BP.

Actiune terapeutica:

Reprezinta medicamentul de electie in infectiile gonococice. Kirin reprezinta o buna alternativa in tratamentul pacientilor alergici la penicilina, precum si al celor infectati cu germeni penicilinazo-secretori. Pacientele gestante care prezinta infectii gonococice pot beneficia in aceeasi masura de Kirin, intrucat studiile clinice nu au relevat efecte teratogenice ale spectinomicinei. Rata de vindecare este de 100 %.

Indicatii:

Infectiile gonococice necomplicate (gonoreea uretrala, endocervicala, rectala); infectiile gonococice diseminate.

Mod de administrare:

Se administreaza in doza unica, de 2 – 4 g, i.m. profund, in cadranul superoextern al muschiului gluteal.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate cunoscuta la spectinomicina. Avertismente: Administrarea sa poate masca un lues in faza de incubatie. La orice bolnav tratat pentru infectie gonococica, se vor efectua si testele serologice pentru lues, in vederea excluderii acestei afectiuni.

Reactii adverse:

Rar, jena la locul injectarii, urticarie, greata, frisoane, ameteala, febra, insomnie, scaderea hemoglobinei, a hematocritului si a clearance-ului la creatinina, cresterea fosfatazei alcaline, a azotului liber urinar si a TGP.

Pret:

Kirin 2 g cutie cu 1 flacon pulbere este disponibil in farmacii la un pret mediu de 14 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 22 aprilie, 2012, 15:03

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *