Prima Pagina » Medicamente » Medicamente L » Lecithin

Lecithin

Prospect

Compozitie:

Preparatul Lecithin contine 600 mg lecitina/capsula. Forma de prezentare: capsule gelatinoase moi (perle). Flacon cu 30 capsule.

Actiune terapeutica:

Fosfolipidele obtinute din vegetale si ou sunt constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor si organitelor celulare. Datorita proprietatilor lor, preparatele de lecitina amelioreaza coeficientul de utilizare al alimentelor, favorizand cresterea si dezvoltarea organismului; maresc capacitatea de munca fizica si intelectuala; accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense.

Indicatii:

Scaderea randamentului intelectual (elevi, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza munca grea), convalescenta dupa boli consumptive, nevroze, ateroscleroza, in special in stadiile incipiente si malnutritie.

Administrare:

Oral, o capsula dimineata, eventual la mijlocul zilei. Daca administrarea inainte de masa cauzeaza neplaceri la nivelul tubului digestiv, administrarea se va face in timpul mesei sau dupa mese. O serie de tratament poate dura in medie 4-8 saptamani; se pot face mai multe serii pe an cu pauze de 10-20 zile.

Reactii adverse:

De obicei minore, rareori cresterea salivatiei, greata sau insomnie dupa prizele de seara.

Pret:

Lecithin capsule 100 de bucati este disponibil in farmacii la un pret mediu de 50 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: duminică, 23 februarie, 2020, 7:37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *