Prima Pagina » Medicamente » Medicamente L » Lipovitan

Lipovitan

Prospect

Compozitie:

Preparatul Lipovitan se prezinta sub forma de drajeuri sau sirop continand colina bitartrat 170 mg, d,1-metionina 25 mg, inozitol 50 mg, tiamina diclorhidrat 1,5 mg, riboflavina 1,5 mg, piridoxina clorhidrat 1,5 mg, pantenol 3 mg, nicotinamida 5 mg, cianocobalamina 3 mg.

Actiune:

Asociatie cuprinzand colina, metionina, inozitol si vitamine din complexul B, are actiuni metabolice complexe cu consecinte lipotrope, hepatoprotectoare si hepatotrofice, neurotrofice.

Indicatii:

Afectiuni hepatice acute si cronice, profilaxia si tratamentul incarcarii grase a ficatului la cei supusi noxelor hepatotoxice si la alcoolici; stari de hiperlipidemie, boli degenerative ale sistemului nervos (ca medicatie adjuvanta).

Contraindicatii:

Boli hepatice grave, encefalopatie hepato-portala, precoma si coma hepatica, insuficienta renala avansata; nu se administreaza in timpul tratamentului cu levodopa (piridoxina si metionina actioneaza antagonist).

Administrare:

Oral, cate 1-3 drajeuri de 3 ori/zi.

Pret:

Lipovitan este disponibil in farmacii la un pret mediu de 39 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: miercuri, 12 februarie, 2020, 5:16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *