Prima Pagina » Medicamente » Medicamente L » Luisar

Luisar

Prospect

Compozitie:

1 ml solutie pentru uz oftalmic contine: Dihidroaza pentacenpolisulfonat de sodiu 150 mg. Excipienti q.s.

Actiune:

Luisar prezinta o puternica afinitate chimica fata de radicalul sulfhidril alproteinei hidrosolubile a cristalinului pe care o impiedica de a deveni insolubila, fiindca impiedica actiunea substantelor chinoide care sunt cauza determinanta a opacifierii cristalinului. De asemenea, Luisar creste actiunea enzimei proteolitice care exista in umoarea apoasa dincamera anterioara a globului ocular. In consecinta, Luisar nu actioneaza numai profilactic impotriva evolutiei cataractei, dar in anumite cazuri poate chiar oferi posibilitatea resorbtiei proteinelor opace care s-au format deja oferind astfel posibilitatea cresterii acuitatii vizuale.

Indicatii:

Cataracta senila, cataracta traumatica, cataracta congenitala, cataracta secundara.

Administrare:

Se instileaza 2 picaturi in sacul conjunctival de 3-5 ori pe zi. Se recomanda continuarea terapiei pe o lunga perioada de timp chiar daca se prezinta o imbunatatire timpurie aacuitatii vizuale.

Contraindicatii:

Nu prezinta.

Reactii adverse:

Nu exista.

Pret:

Luisar este disponibil in farmacii la un pret mediu de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: joi, 14 noiembrie, 2019, 2:23

2 Discutii la Luisar

  1. Petris Nicolae 29/12/2017 at 14:20

    doresc fff mult acest medicament LUISAR COLIR , dar nu se gaseste in farmacii. La farmacii nici nu au auzit de acest medicament

    Răspunde
  2. Elisabeta Bogățan 11/06/2017 at 10:30

    Doresc să comand LUISAR, solutie pentru uz oftalmic

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *