Prima Pagina » Medicamente » Medicamente M » Majeptil

Majeptil

Prospect

Compozitie:

Comprimate filmate secabile 10 mg thioproperazin.

Indicatii:

Acest preparat este un neuroleptic. Este preconizat in unele tulburari nervoase.

Administrare:

In toate cazurile, conformati-va strict recomandarilor medicului. N.B.: pentru a usura scurgerea picaturilor, tineti flaconul in pozitie verticala. La nevoie, loviti usor flaconul lateral.

Contraindicatii:

Acest preparat nu trebuie utilizat in cazurile urmatoare: glaucom; dificultati la urinat (de origine prostatica sau nu).

Masuri de precautie:

Pe durata tratamentului nu sunt indicate bauturile alcoolice. Preveniti-va medicul in caz ca sunteti insarcinata sau alaptati. In caz de dubii, nu ezitati sa va consultati medicul sau farmacistul. Pentru a evita orice eventuale interactiuni cu alte medicamente, trebuie sa semnalati medicului dvs. orice alt tratament aflat in curs. In cazul aparitiei unei febre inexplicabile, opriti tratamentul si anuntati imediat medicul curant.
Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a utiliza masini industriale: utilizarea acestui medicament presupune riscul aparitiei unei senzatii de somnolenta.

Reactii adverse:

Ca orice alt preparat activ, acest medicament poate determina, la unele persoane, efecte mai mult sau mai putin suparatoare: somnolenta; hipotensiune ortostatica; uscaciunea gurii, constipatie; tulburari hormonale: dereglari ale ciclului menstrual, tensiune a sanilor; crestere in greutate; miscari anormale.

Pret:

Majeptil este disponibil in farmacii la un pret mediu de 28 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

Articole Similare:

Ultima actualizare: vineri, 6 septembrie, 2019, 12:05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *